Privacy Statement

Privacybeleid Robee techniek

Ingangsdatum 25 mei 2018.


Voor het gebruik van bepaalde diensten, en het gebruik maken van bepaalde online functionaliteiten, wordt u gevraagd gegevens in te vullen.

Met dit Privacy statement wil Robee Techniek duidelijkheid verschaffen over wat Robee Techniek met deze gegevens doet.


Welke gegevens slaat Robee techniek op?

•Naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mail adres van klanten die een bestelling hebben geplaats

•Bank- en betaalgegevens van klanten die een bestelling hebben geplaatst en betaald

•Bestel gegevens van klanten die een bestelling hebben geplaatst.

•E-mail adres van mensen personen die zich in het verleden hebben opgegeven voor onze nieuwsbrief


Wat doet Robee Techniek met die gegevens?

Een aantal van deze gegevens moeten wij een periode bewaren, bijvoorbeeld facturatie gegevens in verband met afdracht BTW. Deze gegevens mogen wij niet eerder vernietigen dan de daarvoor geldende termijnen.

Een aantal gegevens bewaren wij om u van dienst te zijn, zo als uw bestelgeschiedenis waardoor u makkelijk uw bestelling opnieuw kunt plaatsen. Deze gegevens kunnen wij op aanvraag voor u verwijderen.

Als laatste bewaren wij ook enkele gegevens voor commerciële doeleinde, zodat wij u bijvoorbeeld een mailing kunnen versturen.


Voor welke doeleinden worden uw gegevens verwerkt?

De gegevens die u aan ons verstrekt worden door Robee Techniek voor de uitvoering van de door u geselecteerde producten of diensten gebruikt zoals bijvoorbeeld het toesturen van leveranciersprogramma’s of nieuwsbrieven. Wij kunnen uw gegevens gebruiken om u op de hoogte te houden onze van andere activiteiten, producten en diensten.


Hoe verzamelen wij uw gegevens?

Naast de door uzelf verstrekte gegevens worden ook gegevens verzameld tijdens uw bezoek aan onze evenementen of aan onze websites of wanneer u bepaalde informatie aanvraagt op of downloadt van onze websites. Hetzelfde geldt wanneer u uw gegevens invult om toegang te krijgen tot bepaalde informatie of functionaliteiten op onze websites.


Recht van verzet

Als u het niet op prijs stelt om informatie over onze activiteiten, producten en diensten van Robee Techniek te ontvangen, dan kunt u ons dit laten weten via: info@robeetechniek.nl.


Inzage, corrigeren of verwijderen gegevens of andere vragen

U kunt uw gegevens te allen tijde opvragen en verzoeken om deze te laten corrigeren of te verwijderen. Stuur hiertoe een bericht met uw gegevens aan: Robee Techniek, info@robeetechniek.nl. U kunt u hier ook terecht voor andere vragen over het gebruik van uw persoonsgegevens.


Links naar andere websites

Het is mogelijk dat u in onze communicatie of op onze websites verwijzingen aantreft naar websites van leveranciers/partners of derden. Van Roessel Techniek is niet verantwoordelijk voor de inhoud en privacy aspecten van deze websites. Dit Privacy statement heeft geen betrekking op de websites waarnaar wordt verwezen via deze hyperlinks.


Nieuwe ontwikkelingen

Robee Techniek  behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy statement als gevolg van nieuwe ontwikkelingen. Wij adviseren u daarom om deze verklaring regelmatig op eventuele wijzigingen te controleren.


Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:


Robee Techniek

Dorpsstraat 88

5471 NA, Loosbroek

0413 302 594

info@robeetechniek.nl